5700 Gyula, Béke sugárút 8. | (térkép) | Étterem: +36 20 427 6205 | Kapcsolat | Komló Hotel

Videók

Komló Étterem Gyula - Hangulat, ami rabul ejt...

Ismerd meg Gyula százéves éttermének egyedülálló hangulatát.

Adásban a gyulai Komló Étterem!

A Fald fel csatorna forgatott nálunk - őket is rabul ejtette az az egyedülálló Komló hangulat, amit Gyulán tapasztaltak. Kóstolj most te is a képernyő előtt.

SZENZÁCIÓ! Napvilágra került egy 120 éves videófelvétel gyulai Komló Hotelről!

Legyen Ön is részese a Komló élménynek! Gyula legújabb szállodája és étterme várja Önt is!

Komló Hotel Gyula

2016 júliusában ismét megnyitotta kapuit Gyula város első – legpatinásabb szállodája a Komló Hotel. Közel negyedszázados szünet után vehetik ismét birtokba a vendégek a 2017 -ben az ország második legnépszerűbb szállodájának megválasztott komplexumot. A felújítás során a tervezők mindent megtettek azért, hogy a szálloda egy igazán különleges módon újulhasson meg, melynek eredményeképp a luxus, az elegancia és a tradíciók ötvöződtek a modern kor elvárásaival és trendjeivel.

Brazil est a Komló Étteremben!

Egy nyári estére a samba és az isteni koktélok vették át az irányítást a Komló Étteremben! Fülledt hangulat, fantasztikus show és sok-sok tánc!

Mesés estek a Komló teraszán!

A Komló Étterem vendégeit a 20-as évekbe repítjük! Most nem csak kiváló ételeinket élvezhetik vendégeink, hanem gondoskodunk a szórakoztatásukról is! Igazi retró hangulat ötvözve a modern különlegességekkel! Aki szerencsés, elcsípheti egyedülálló műsorunkat teraszunkon!