Esküvő a Komló Hotelben és Étteremben

110 főt befogadó exkluzív éttermünk varázslatos helyszíne lehet esküvőjének Gyula belvárosában!

Egy esküvő két lélek egyesülésének ünnepe. Egy ilyen exkluzív esemény tökéletes helyszíneként szolgálhat a 110 főt befogadó Komló Étterem, amely nosztalgikus hangulatával, páratlan kényelmével és minőségi szolgáltatásaival különleges élményeket kínál minden vendégének! Töltse élete legfontosabb napját a Komló Étteremben vendégeivel, ami igazi ékszerdobozként tündököl Gyula belvárosában! A szecessziós épület és az art deco berendezés páratlan élményt nyújt!

Hotelünkben a násznép rendelkezésére áll 36 darab ízlésesen berendezett szoba, amiből 12 tágas lakosztály. Esküvő esetén kedvezményes szobaárral kedveskedünk a násznépnek! Kedves párjaink figyelmébe ajánljuk retró autónkat, amely emeli a nap színvonalát!

Szakácsmesterünk és konyhánk áll a rendelkezésre a menü összeállításában, de kérésre svédasztalos büféasztalokkal is várhatjuk vendégeit! Természetesen teljes mértékben az Ön igényeire szabjuk az ünnepi menüsort.

Gyula páratlan szépségű külső helyszínein is dolgozunk, akár a Várba, Fürdőbe, Konferenciaközpontba, Vígadóba, Kastélyba akár a Körös-partra álmodják meg az ünnepet – bármi lehetséges, ez az Ön napja!

Továbbá szívesen segítünk a szervezés egyéb fázisaiban, fotográfus és dekorációs szolgáltatásainkat is igénybe vehetik. Hotelünk ajándékboltja, az ANNAMÁNIA esküvői dekoráció szekcióban több díjat is elnyert már.

Keressen minket bizalommal ajánlatkérés, vagy felmerülő kérdés kapcsán! Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!

  • * A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

 

Nőnap | Komló Étterem - Gyula