Éttermünk belsőépítészete hűen tükrözi a százéves épület békebeli hangulatát, gyöngyszeme így Gyula belvárosának és méltó része a 2016-ban teljes felújításon átesett Komló Hotelnek!
Az itt töltött idő élmény így minden kedves Vendégünknek, gyulaiaknak és szállóvendégeknek egyaránt!
Reggeli-pult, hogy jól kezdődjön a nap!
Reggeli-pult, hogy jól kezdődjön a nap!
Hatalmas, tágas tér mindenkinek!
Magával ragadó art deco hangulat!
"Bálterem" - 110 fős éttermünk földszintje!
Feljárat a galériához!
A galéria különleges hangulata!
Kilátás a galériáról - rendezvényeken külön előny!
Jó ízléssel megálmodott borlap!
Igényesség a részletekben is!
6 személyes boxok és 4 személyes asztalok, igény szerint!
A 6 fős boxok kilátással a Béke sugárútra!
Borjú becsináltleves kapros túrógomboccal
Hízott kacsamájdarabok zsírjában, pirítóssal
Fokhagymakrémleves bacon chips-szel
Málnakrémleves mentás panna cottával és pirított mandulával
Tanyasi húsleves vele főtt zöldségekkel
Régimódi sertésborda vajas petrezselymes burgonyával
Szűzérmék, “ahogy a séf kedveli” párolt rizzsel
Dozmati sertés szűzérme fűszeres steak burgonyával
Baconbe göngyölt afrikai harcsafilé gombapaprikással, zsemlegombóccal
Vaslapon sült harcsaszeletek citrommártással, gőzölt rizzsel
Háztáji csirkecombfilé rántva, hasábburgonyával, rizzsel
Pikáns csirkemellfilé gőzölt rizzsel
Lassan sült illatos jércemell Komló-módra, zöldfűszeres párolt rizzsel
Óvári sertésszelet párolt rizzsel
Csálinger kedvence hasábburgonyával
Békésszentandrási sörben sült sertéscsülök serpenyős burgonyával
Bélszín steak grillezett zöldséghalmon
Marhapörkölt dödöllével
XXL Borjúbécsi vajas burgonyával citromgerezddel
Koktélszószos ráksaláta
Császármorzsa baracköntettel
Vanília sorbet forró málnával